Tutustu mihin kaikkeen Aava Kotisivupalvelu taipuu

 

Tutustu asiakkaisiimme

Alla esittelemme lyhyesti muutamia asiakkaitamme. Tutustu niihin ja pyydä meiltä lisätietoa itseäsi kiinnostavista vaihtoehdoista.

Tavoitat meidän numerosta 010 422 1310 tai sähköpostitse yritysmyynti@devnet.fi


FinnCons

FinnCons

Aava-kotisivupalvelu, Sivusto, Useita kieliä
FinnCons Aurinkoasunnot markkinoi ja myy ylellisiä loma-asuntoja Turkissa. FinnConsin sivustolla haluttiin tuoda selkeästi esiin myytävät kohteet ja niiden perustiedot. Laajan asiakaskunnan takia sivusto oli tärkeää toteuttaa useammalla kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT ry

Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT ry

Sivusto, WordPress
Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT ry:n sivusto kaipasi ilmeen ajanmukaistamista. HJT koki tärkeäksi, että uusi sivusto antaa HJT:sta uskottavan ja ammattimaisen kuvan. Aava Kotisivupalvelu toteutti sivuston WordPress-julkaisujärjestelmällä.
Sisustusakatemia

Sisustusakatemia

Aava Kotisivupalvelu, Sivusto
Sisustusakatemia on osaava ja innostava yksityinen sisustusalan monipuolisten sisustuskurssien tarjoaja. Visuaalinen ilme, jonka toimitti Aavan kumppani Vänkä, on Sisustusakatemialle tärkeä osa sivustoa. Sivustoa päivitetään Aavan Kotisivupalvelussa.
Grön-Vita Lawntennis Klubben r.f.

Grön-Vita Lawntennis Klubben r.f.

Aava-kotisivupalvelu, Sivusto
Grön-Vita Lawntennis klubben on Helsingin Kulosaaressa sijaitseva tennisseura, jonka sivusto kaipasi päivittämistä. Uuden sivuston tuli toimia myös mobiililaitteilla ja tuoda GVLK esiin nykyaikaisena ja houkuttelevana tennisseurana.
Tapiolan Lukio

Tapiolan Lukio

Aava Kotisivupalvelu, Sivusto
Tapiolan Lukion sivusto kaipasi nuorennusleikkausta, jotta Tapiolan Lukio näyttäytyisi verkossa yhtä korkealaatuisena kuin se kouluna on. Sivustolle haluttiin tuoda Twitter, Instagram ja Googlen kalenteri.
Value Point Group

Value Point Group

Aava Kotisivupalvelu, Sivusto
Value Point Group on talouden, hallinnon ja johtamisen palveluihin erikoistunut yritys. Sivustolle haluttiin pelkistetty ilme, joka henkii luotettavuutta ja selkeyttä - aivan kuten koko Value Point Group.
Sweepfashion.com

Sweepfashion.com

Aava Kotisivupalvelu, Sivusto, Verkkokauppa
Sweepfashion.com myy vaatteita ja varusteita moottoripyöräilyyn ja -kelkkailuun. Verkkosivuston ilmeeseen haluttiin räväkkyyttä ja vauhtia. Toteutimme sivuston Aava Kotisivupalveluun. Sivusto käyttää verkkokauppamoottoria, vaikkei tuotteita voikaan suoraan ostaa sivustolta.
Ravintola Maxine

Ravintola Maxine

Aava kotisivupalvelu, Sivusto
Helsingin Kampissa sijaitsevan monitoimiravintola Maxinen ravintoloitsija Kari Väyrynen valitsi sivustonsa toteuttajaksi jälleen Aava Kotisivupalvelun. Lähdimme yhdessä toteuttamaan sivustoa, joka sopii monitoimiravintolalle ja toimii yhdessä Maxinen kanta-asiakasjärjestelmän kanssa.
Ibero

Ibero

Aava Kotisivupalvelu, Sivusto, Verkkokauppa
Ibero halusi eriyttää verkkokaupan ja yrityksen sivuston toisistaan ja samalla saada verkkokaupastaan mobiilioptimoidun. Aava toteutti ratkaisun, jota on helppo päivittää ja käyttää.