Tutustu Aava Kotisivupalvelun kattavaan palveluvalikoimaan

Aava Kotisivupalvelu palvelee monipuolisesti

Tarjoamme kaikki verkkosivustoihin liittyvät palvelut palvelimista räätälöityihin sivustoihin ja sähköpostipalveluun. Autamme sinua rakentamaan verkkoasemat tai vaikka tarpeidesi mukaisen verkkopalvelun. Olemme toteuttaneet erilaisia hallinta- ja tukijärjestelmiä asiakkaillemme.

Kerromme mielellämme lisää numerossa
010 422 1313 tai sähköpostilla helpdesk@devnet.fi

Miksi valita Aava?

Olemme tarjonneet palvelujamme vuodesta 2003. Kokemus näkyy työmme jäljessä ja asiakastyytyväisyydessä.
Pidämme minkä lupaamme. Tarjouksemme pitävät ja teemme sen minkä lupaamme lupaamassamme aikataulussa. Aavan asiakas on tyytyväinen asiakas.
Saat Aavalta kaiken minkä tarvitset: palvelimet, sähköpostit, sivustot, yms. Ymmärrämme tarpeesi kokonaisuutena ja voit aina soittaa yhteen paikkaan, jos tarvitset apua.
Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse ja puhelimitse vuoden jokaisena päivänä.

Tutustu palveluihimme

Kotisivupalvelu/Kotisivukone

Tee mobiilioptimoidut kotisivut valmiista sivumalleistamme ja muokkaa ne juuri sellaisiksi kuin haluat. Sivuston muokkaaminen selaimella on helppoa.
Lue lisää

Räätälöidyt kotisivut

Kun haluat todella erottua eduksesi, räätälöimme yrityksesi tarpeisiin kotisivut, verkkokaupan, laskeutumissivut, yms. Ota yhteys myyntiimme ja pyydä lisätietoja!
Lue lisää

Verkkokaupparatkaisut

Tarjoamme erinomaiset verkkokaupparatkaisut niin pieniin kuin suuriinkin kauppoihin. Kauppa käy, vaikka itse istuisit mökillä laiturin nokassa!
Lue lisää

Sähköpostipalvelu

Aavan sähköpostipalvelua käytät omalla domainillasi luotettavasti missä vain, milloin vain, joko tabletillasi, puhelimellasi tai tietokoneellasi.
Lue lisää

Verkkotunnukset

Oma domain yksilöi sivustosi netissä ja antaa yrityksestäsi uskottavan kuvan. Saat oman domainisi käyttöön jopa alle tunnissa. Tarjoamme useita eri päätteitä.
Lue lisää

Virtuaalipalvelimet

Tarvitsetko palvelimen, johon pääset käsiksi mistä päin maailmaa tahansa? Saat sen Aavalta helposti ja nopeasti, juuri sellaisena kuin haluat avaimet käteen -periaatteella.
Lue lisää

Palvelut

Aava Kotisivupalvelu toimitti Golf Roomille varausjärjestelmän, joka mahdollistaa miehittämättömät golfsimulaattorit. Aava auttoi meitä tekemään parhaat mahdolliset ratkaisut kustannustehokkaasti. Toimitus oli nopea ja kaikki sujui kuten pitääkin. Suosittelen!

Martti Ilveskoski, Golf Room Oy