Tuo tuotteesi laajemman asiakaskunnan ulottuville Aava Kotisivupalvelun verkkokaupparatkaisun avulla.

Perusta verkkokauppa

Verkkokaupa on aina auki! Asiakkaasi saavat tutustua tuotteisiin missä vain, milloin vain. Kauppa käy, vaikka itse istuisit mökillä laiturin nokassa.

Tarjoamme erinomaiset verkkokaupparatkaisut niin pieniin kuin suuriinkin kauppoihin.

Ota yhteys myyntiimme 010 422 1313 tai helpdesk@devnet.fi ja pyydä lisätietoja!

Muutamia esimerkkejä

Tässä näet muutamia esimerkkejä sivustoista, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme. Lisää löydät Asiakkaitamme-sivulta.

FinnCons

FinnCons

Aava-kotisivupalvelu, Sivusto, Useita kieliä
FinnCons Aurinkoasunnot markkinoi ja myy ylellisiä loma-asuntoja Turkissa. FinnConsin sivustolla haluttiin tuoda selkeästi esiin myytävät kohteet ja niiden perustiedot. Laajan asiakaskunnan takia sivusto oli tärkeää toteuttaa useammalla kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT ry

Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT ry

Sivusto, WordPress
Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT ry:n sivusto kaipasi ilmeen ajanmukaistamista. HJT koki tärkeäksi, että uusi sivusto antaa HJT:sta uskottavan ja ammattimaisen kuvan. Aava Kotisivupalvelu toteutti sivuston WordPress-julkaisujärjestelmällä.
Sisustusakatemia

Sisustusakatemia

Aava Kotisivupalvelu, Sivusto
Sisustusakatemia on osaava ja innostava yksityinen sisustusalan monipuolisten sisustuskurssien tarjoaja. Visuaalinen ilme, jonka toimitti Aavan kumppani Vänkä, on Sisustusakatemialle tärkeä osa sivustoa. Sivustoa päivitetään Aavan Kotisivupalvelussa.