Kotisivuihin liittyvää tietoa

Kotisivuihin liittyvää tietoa

Vinkit kotisivujen tekoon

6 vinkkiä – näin teet hyvät kotisivut

Tiesitkö, että nykyään sivut voi rakentaa todella helposti itse, eikä siihen tarvitse käyttää useita kuukausia tai jopa vuosia ja tuhansia euroja? Ja että sinun tarvitse jatkaa maksamista vuosi vuodelta uudestaan ja uudestaan? Aava kotisivupalvelu avulla luot mobiilioptimoidut kotisivut valmiista sivumalleistamme ja muokkaa ne juuri sellaisiksi kuin haluat. Tekstin, kuvien ja tiedostojen lisääminen selaimella on helppoa. Testaa itse ilmaiseksi! Ennen kuin aloitat, lukaise alla olevat vinkkimme kotisivujen tekoon.

1. Anna hyvä ensi vaikutelma

Ensivaikutelma perustuu vain ja ainoastaan ulkoasuun. Kotisivuilla kävijällä on ensi vaikutelma sivuista ennen kuin hän on lukenut sanaakaan. Kun vierailija saapuu sivustollesi ensi kertaa, hän tekee tavallisesti johtopäätöksen ensi silmäyksestä.

2. Ole selkeä

Hyvät kotisivut vastaavat kysymyksiin:
– Kuka minä olen
– Mitä minä teen
– Mitä sivullasi voi tehdä

3. Pidä ilme yhtenäisenä

Sivuston suunnittelussa on hyvä olla tietoinen siitä, että yhtenäinen ilme vaikuttaa lopputulokseen myönteisesti. Sen lisäksi, että sen tulee näyttää hyvältä, sen sisällön ja tavoitteen tulee myös avautua hyvin.

4. Asettele ilmavasti

Tyhjä tila on sommitteluelementti. Täyteen ahdetusta sivustosta on vaikea tehdä nopeasti johtopäätöksiä ja viestisi häviää muuhun hälinään. Anna elementeille tyhjällä tilalla tilaa hengittää. Näin kokonaisuus on helppolukuinen ja havaitseminen helpompaa.

5. Uskalla pelkistää

Lisäämällä vaihtoehtojen määrää, myös päätöksien tekemiseen kuluva aika luonnollisesti kasvaa. Parasta olisi, jos voisit tarjota vain yhtä.

6. Ohjaa katsetta

Käytä kontrasteja väreissä ja fonteissa. Se rikastaa ilmettä ja ohjaa katsetta. Kontrastin avulla ohjaat katseen siihen, mikä on on huomionarvoista.

By |   17 kesäkuun, 2020 | Yleinen | Kommentit pois päältä

About the Author: